Home » Ostatki
Szanowni Goście,
Z nieukrywaną przyjemnością zapraszamy na kolejny Bal Ostatkowy do naszej Sali Bankietowej Triana. Ostatki odbędą się w dniu 1.03.2025. Muzykę, podobnie jak w ubiegłym roku, zapewnią Dj Mariusz i Patryk Nowak. Start imprezy o 19:30.
Menu
Przystawka
Sałatka z burratą, gruszką i szynką parmeńską
Zupa
Krem z białych warzyw z dzikim ryżem i oliwą z chilli
Danie gorące
Policzki wieprzowe duszone w sosie porterowym z żurawiną, ziemniaki opiekane, groszek
cukrowy, marchewka blanszowana
Deser
Mus z waniliowej chałwy z żelką z czerwonej porzeczki i sosem jeżynowym
I danie gorące
Pieczona pierś z kurczaka w białym sosie, pierożki ravioli ze szpinakiem, kalafior
romanesco, pieczona dynia
II danie gorące
Zupa gulaszowa z kluseczkami
Napoje zimne i gorące, słodki stół i zimny bufet.
Wódka Absolut i wino Ropiteau wstawione w stoły.
W cenie również Open Bar prowadzony przez barmanów z Make & Shake do godziny 4:00.
Cena 325 zł od osoby.
Rezerwacje pod numerami telefonu:
+48-607-913-692
+48-511-290-256
lub mailowo
biuro@jurek-catering.pl
Zapraszamy do polubienia i obserwowania naszej strony na Facebooku.