Lunch konferencyjny

Home » Catering konferencyjny » Lunch konferencyjny

Catering na lunch konferencyjny w Krakowie i Katowicach

Lunch to nic innego jak szybki i lekki posiłek konsumowany około godziny 12-14, który najczęściej przyjmuje formę bufetową lub szwedzkiego stołu. Dania gorące są umieszczone w podgrzewaczach, dodatki na stołach, a uczestnik samodzielnie komponuje swój posiłek. Catering na lunch jest nieodzownym elementem każdej konferencji i dłuższego szkolenia, a dobór pozycji w menu ma szczególne znaczenie, ponieważ posiłek nie może być zbyt ciężki.

W trakcie kilkunastu lat naszej działalności organizowaliśmy setki lunch’y, dla nawet kilkutysięcznych grup uczestników. Mamy sprawdzony zespół pracowników, który sprawnie, dyskretnie i z pełnym zaangażowaniem przygotuje dania i zorganizuje przestrzeń do konsumpcji.

Smaczny, ciepły lub zimny, wegetariański lub mięsny catering na lunch.

Zapewnimy wysokiej jakości catering w trakcie dowolnego wydarzenia od niewielkich kilkudziesięcioosobowych spotkań do kilku tysięcy osób w trakcie największych konferencji.

Wyśmienity lunch w przerwie Państwa wydarzenia? Wiemy jak! Poznajmy się

Galeria

Referencje

  • Słownikowa definicja profesjonalizmu nie oddaje tego co robi Jurek Catering, powinno się stworzyć nową w oparciu o ich pracę. Wszystko na najwyższym poziomie, od szczegółów takich jak marchewki związane paskami, ze szczypioru, przez detale ubioru kelnerów po całkowitą sprawną organizację eventów. Wszystko 5/5, a dodatkowo obsługa kelnerska i jakość jedzenia 7/5

    Stanisław Paśnik

  • Lubię pracować z profesjonalistami. Zawsze fantastyczna obsługa, jedzenie najlepsze na świecie - wszystko dopracowane w stu procentach!

    Wioletta Mitura - MeetArt

  • Firma zapewniła doskonałem menu w formie bufetowej oraz wysokiej jakości, atrakcyjnie podane i smaczne dania, a obsługa wyrózniała się sprawnością i uprzejmością, na co zwracali uwagę uczestnicy imprezy.

    Hanna Kałwa-Pawlak - Toyota Katowice

  • Pragniemy podziękować Państwu za profesjonalną i sprawną organizację cateringu dla uczestników konferencji oraz pomocne porady i sugestie dotyczące przygotowania tego przedsięwzięcia. Wyniki ankiety przeprowadzonej wśród uczestników konferencji w części dotyczącej cateringu wskazują, iż zarówno jakość potraw jak i sposób ich podania przypadły do gustu oseniającym.

    dr med. Paweł Pytel - Kierownik działu szkoleń Medycyna Praktyczna

Współpracowaliśmy z

Sprawdź nasz profesjonalny catering

Wiemy, że wybór cateringu nie jest łatwy. Z chęcią odpowiemy na Państwa pytania, podzielimy się doświadczeniem i wyjaśnimy wszelkie wątpliwości.

Poznajmy się